Az Ecom Testvérek sikertörténete az E-kereskedelem világában

Az Ecom Testvérek sikertörténete az E-kereskedelem világában

Három évvel ezelőtt, a világméretű Covid-járvány közepette, Olaszországban kezdődött a mesébe illő sikertörténet. Egy torinói származású testvérpár, akik anyai ágon részben magyar származásúak, tizenhat és tizenhét évesen a kényszerű lezárások idején nem keseregtek, hanem elkezdték építeni álmaikat. A két gimnazista fiú, az Ecom Testvérek kemény munkával és szorgalommal, iskolai tanulmányaik mellett, elkötelezetten vágtak neki az e-kereskedelem világának, hogy megvalósítsák az álmaikat.

Ecom Testvérek

Az álom mára valósággá vált, és az Ecom Testvérek elnevezésű vállalkozásuk egyre szélesebb körben ismert Olaszországban, Magyarországon és szerte Európában. A fiatal vállalkozók szinte a semmiből emelték fel az online üzletüket, és az elmúlt években megmutatták, hogy bármelyikőnk képes lehet sikeres e-kereskedelmi vállalkozást indítani.

Az Ecom Testvérek elhatározták, hogy tapasztalataikat és tudásukat megosztják másokkal

Az Ecom Testvérek elhatározták, hogy tapasztalataikat és tudásukat megosztják másokkal, és létrehozták a H-COMMERCE nevű tanfolyamukat. Az online kurzus segítségével elsajátítható ismereteket kínálnak az Ecom Testvérek az e-kereskedelem területén, segítve a résztvevőket a nyerő termékek megtalálásától kezdve a marketingen át az adózásig és a vállalkozás méretezéséig. Az Ecom Testvérek büszkén mondhatják, hogy néhány hónappal a tanfolyam indítása után már több száz diákjuk van, akik között számos fiatal és idősebb résztvevő is megtalálható.

Az útjuk korántsem volt könnyű. Az Ecom Testvérek kipróbáltak számtalan projektet és üzletet, sokszor kudarcot vallva. Azonban nem adták fel, hanem minden hibából tanultak, és kitartó munkával jutottak el oda, ahol ma állnak. Az életükből kizárták a szórakozást és a partizást, áldozatokat hoztak azért, hogy vállalkozásukat felépítsék. Az Ecom Testvérek azonban nem csak a munkára összpontosítottak, hanem szenvedélyüket, a sportot sem hagyták el. Ezen áldozatoknak köszönhetően ma már több millió dolláros forgalmat generálnak az e-kereskedelem területén, különösen Kelet-Európában.

Az Ecom Testvérek vállalkozásukat Olaszországból irányítják, de tevékenységüket Magyarországra összpontosították, majd onnan a teljes kelet-közép európai régióra terjeszkedtek ki. Kezdetben a dropshipping szolgáltatással vágtak bele az Ecom Testvérek, majd fokozatosan áttértek a modellre, ahol célzottan kiválasztott termékeket kínálnak, és magyarországi raktárukból 2 napos szállítási idővel és utánvéttel eljuttatják azokat a vásárlókhoz.

Az első magyarok közé tartoznak, akik nemzetközi szinten is sikeres e-kereskedelmi vállalkozást építettek fel!

Az Ecom Testvérek az első magyarok közé tartoznak, akik nemzetközi szinten is sikeres e-kereskedelmi vállalkozást építettek fel. Az Ecom Testvérek vállalkozása nemcsak szakmai sikereiket hozta el számukra, de számos élményt is, például azt, hogy már vállalkozásuk elindítása után rövid idővel luxusnyaralásra vihették az egész családjukat. Az Ecom Testvérek azt vallják, hogy ez csak a kezdet, és továbbra is azon dolgoznak, hogy a lehető legjobbá váljanak az e-kereskedelem területén.

A fiatalabb testvér a vállalkozás irányítása mellett a 40 ezer követővel rendelkező Instagram csatornájuk menedzselésével is foglalkozik, valamint kitartóan gyakorolja szenvedélyét, a zongorajátékot. Az Ecom Testvérek a siker kulcsát abban látják, hogy folyamatosan képezik magukat, és mindig a legjobb szolgáltatást nyújtják vásárlóiknak. A kiváló minőségű termékek és a gyors szállítás mellett a bizalom is kulcsfontosságú szerepet játszik az e-kereskedelemben, különösen a magyar piacra fókuszálva.

Az Ecom Testvérek sikersztorijai inspirációul szolgálnak a többieknek, és a fiatal vállalkozók elkötelezettségükkel és kitartásukkal példát mutatnak. Az Ecom Testvérek nem csak vállalkozók, hanem oktatók is, akik átadják tudásukat és tapasztalataikat a H-COMMERCE tanfolyamon keresztül, lehetővé téve mások számára, hogy kövessék az ő sikeres példájukat az e-kereskedelem területén.